Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Liquid Image, LLC

Water Transfer Printing Film, Water Transfer Printing, Water Transfer Film manufacturer / supplier in China, offering Hot Sale Aquaprint&Hydrographics Film&Water Transfer Printing Film No. Lcf080A, Water Transfer Printing Film, Hydrographic Film, Water Transfer Printing (LRD312A), New Design Water Transfer Printing Film, Hydrographic Film, Hydro Dipping Film No. Lrd319A and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Carbon Fiber Hot Sale Aquaprint&Hydrographics Film&Water Transfer Printing Film No. Lcf080A

Hot Sale Aquaprint&Hydrographics Film&Water Transfer Printing Film No. Lcf080A

FOB Price: US $2.5 / Square Meter
Min. Order: 10 Square Meters
Min. Order FOB Price
10 Square Meters US $2.5/ Square Meter
Get Latest Price
Production Capacity: 50000 Square Meters Per Month
Transport Package: Cartoon
Payment Terms: T/T, Paypal, Western Union
Basic Info
  • Model NO.: LCF080A
  • Type: Water Transfer
  • Material Type: Film
  • Usage: Surface Treament
  • Pattern: Carbon Fiber
  • MOQ: 10 Sqaure Meters
  • Shipment: UPS/DHL/EMS/FedEx
  • Specification: CE
  • HS Code: 3920999090
  • Material: PVA
  • Application: Surface Treatment for X-Box, Hunting Gun, iPhone
  • Processing Type: Multiple Extrusion
  • Feature: Water Soluble
  • Width: 100cm
  • Paymet: T/T, Paypal, Wester Union
  • Trademark: Liquid Image
  • Origin: Sichuan China
Product Description

Hot Sale Aquaprint&Hydrographics Film&Water Transfer Printing Film No. Lcf080A
Liquid Image water transfer printing film Item No.LCF080A
Product Specifications:
BrandLIQUID IMAGE
patternCarbon fiber
Width    100cm
MaterialPVA transfer printing film
ApplicationSurface Treatment for X-BOX, Hunting Gun, Iphone Cases, Car Interiors
FeatureWater Soluble
MOQ10 Square Meters
FOB Price2~3$ per Square Meter
PaymentPaypal, western Union, T/T
ShippingUPS, FedEx, DHL, EMS
PortSHANGHAI
Delivery Detail2-4 Working Days after payment
Packaging DetailsCarton Package
Supply Ability5000 Square Meters per Day
Place of OriginSichuan, China(Mainland)


Samples show:
Hot Sale Aquaprint&Hydrographics Film&Water Transfer Printing Film No. Lcf080A
FQA

Liquid Image Water Trnsfer(also known as Hydro Dipping ) Print Film
Questions You May Concern

1. What is hydrographic film ?
     Answer:  hydrographic film (also known as water immersion printing, hydrographic printing, hydro dipping, hydro imaging and fluid imaging) is a 3D decorating process.
    The Water Transfer Printing process is extensively used to decorate items that range from entire all-terrain vehicles and car dashboards to small items like bike helmets or other automotive trim. Films can be applied to all types of substrates including plastic, fiberglass, wood, ceramics, and metal. For the most part, if the item can be dipped in water, the hydro-graphic process can be used.


 

2. What   hydrographic film Patterns we have?
    Answer: We have thousands of patterns, including Carbon Fiber, Skull, Camouflage ,Wooden, Marble& Stone, , Animal Skin, Cartoon, Flower, Metal Brush etc., Many films are only available from us. We can also print your design if you want.

 

3. What hydrographic film  items can this technology apply to?
    Answer: This process can be used on almost all the 3D parts surface treatment, like car Interiors, c-box, guns, Automatics, furniture, shoes, fishing tools etc.

4. What width  of hydrographic film we have?
   Answer: We have  water transfer print film in 50cm, 80cm, 90cm, 100cm width. You can recognize the exact width from the last letter of the pattern number: B-50CM ; C- 80CM ; D- 90/100CM; A-100CM. For example: LCF021A(The "A" means this film is 100cm width).
  PS: Once the water hydrographic film printed,the hydrographic film  width could not change.

5. How can you place an order?
    Answer: Please kindly send us an inquiry, or contact us on trademanager.

Here are details :
1)  Please contact us , we will send you our hydrographic film  catalog by email.
2)  When you get the catalog please select the patterns you want, list us the pattern number and quantity for each.
3)  We will quote you the total soon after your list, payment by T/T bank transfer, paypal, western union is ok.
4)  We will ship your order by FedEx, EMS,UPS, TNT  DHLexpress in 1-5 days after the payment. you may get your order in 7-15 days after payment.
Quick purchase channel for small orders: http://www.aliexpress.com/store/708263

6. What kind of hydrographic film  packing we use?
    Answer: We will roll water transfer print film  by paper tube( more than 10 sq.ms), pack the roll with plastic inside and carton outside.

        

7. Do we offer freight discount?
   Answer: We will quote you freight at the discount price we get from express company, and there are big UPS/TNT/FedEx f DHLreight discount for more than 20 KGS( About400 sq.ms film) order.

8. Do we offer process support?
    Answer: It's our honor if we can help you to start WTP business, we are glad to offer you process support.If you have any questions, just let us know.

9. Do we offer hydrographic film  activator?
    Answer: hydrographic film  activator is the key to WTP process, please contact us , you will get more than you need.

10.Can we print hydrographic film  at your design?
    Answer: We provice customise printing service. If you have any design, just send us pic in format: .AI or .CDR ., and let us know the film width you want, We will email you the detail of this service.

11. What if the shipping cargo were damaged or in shortage?
    Answer: We will well pack the water tansfer print films in carton box and wrapped with tapes, and we choose the best express company ( UPS/FedEx/EMS DHL) to avoid shipping dammage.
   If you got damaged packing, please kindly let us know at the earlist. Before you open the box please take photo of the package, weight the total weight,and send us pics. We will composite you soon after the damage or shortage comfirmed

You Might Also Like
Send your message to this supplier
Avatar
Ms. Yolanda Wang
*From:
To: Ms. Yolanda Wang
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now